| ♥ Adila Husna ♥ | bittersweet life: Pearl Swarovski

Friday, January 25, 2013

Pearl Swarovski

Hello hello!

Pernah dengar pasal Pearl Swarovski?

Ni la sebernarnya Pearl Swarovski. Pearl Swarovski ini sangat cantek, berkilat-kilat dan sangat sesuai dgn suhu badan .Nak tahu lebih lanjut pasal Pearl Swarovski scroll dan baca sampai bawah okey, :)Mutiara Swarovski juga dikenali sebagai Mutiara Kristal Swarovski. Ia satu-satunya mutiara tiruan yang dicipta dengan menggunakan kristal Swarovski sebagai bahan asas. Penggunaan kristal sebagai bahan asas telah menghasilkan mutiara tiruan yang sangat realistik.
Swarovski telah mencipta satu teknik yang unik untuk membuat mutiara swarovski kelihatan seperti mutiara asli. Swarovski menghasilkan kaedah pertama di dunia yang menggabungkan kristal dengan salutan mutiara yang indah. Mutiara Kristal Swarovski benar-benar menakjubkan dan telah dicipta khas untuk kelihatan seakan-akan mutiara yang sebenar dengan menggabungkan salutan mutiara di atas kristal yang digerudi. Lapisan inovatif khas memastikan replika mutiara semulajadi yang sempurna dan memberikan cahaya seperti dipancarkan dari dalam mutiara itu sendiri. Mutiara Swarovski serupa dengan mutiara asli bukan sahaja dalam dari segi penampilan dan saiz tetapi juga dalam keupayaan untuk menyesuaikan diri dengan suhu badan anda. Mutiara Swarovski mempunyai kilauan harmoni dan berseri yang dicapai oleh teknologi salutan khas yang dibangunkan oleh Syarikat Swarovski.
Mutiara Kristal Swarovski dihasilkan di bawah syarat-syarat yang ketat dan kualiti yang sempurna. Pemeriksaan tahap kualiti mereka memberi jaminan penuh bahawa mutiara mereka mempunyai kemasan sempurna, konsisten, dan saiz yang seragam. Swarovski menggunakan teknologi canggih yang baru, menghasilkan lapisan ibu mutiara yang sama rata kepada teras kristal. Teknologi inovatif ini membolehkan fleksibiliti dalam variasi warna dan nada harmoni yang menghasilkan cahaya indah mutiara itu. Penggunaan kristal sebagai bahan asas adalah faktor yang membezakan mutiara Swarovski berbanding mutiara tiruan yang lain. Mutiara Swarovski yang telah siap mempamerkan penampilan yang jauh lebih bercahaya berbanding mutiara tiruan yang lain.
Mutiara tiruan lain mempunyai beberapa kelemahan. Antaranya, semburan minyak wangi atau peluh boleh menyebabkan mutiara tiruan plastik kehilangan salutan mutiaranya. Kerana mutiara palsu mudah tercalar, aktiviti membersih adalah sangat sukar. Tetapi bagi Mutiara Swarovski, ia boleh dibasuh dan tidak mudah terdedah kepada kerosakan dari minyak wangi atau peluh. Ia juga tahan calar. Suhunya cepat disesuaikan dengan suhu badan si pemakai.
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

 
Copyright © . All Right Reserved by Adila Husna 2013